Тенденциите в хотелския бизнес и възможностите за нови инвестиции са във фокуса на тазгодишната International Hotel Investment & Design Conference


На 7-ми ноември в хотел „Andaz am Belvedere” във Виена ще проведе една от най-големите срещи на инвеститори и хотелски брандове с интереси към Централна и Източна Европа – International Hotel Investment & Design Conference.

Над 300 делегати от 20 държави – основно собственици и инвеститори в хотели в Централна и Източна Европа ще посетят форума, за да установят нови делови контакти и да се запознаят с последните тенденции в бранша.

През тази година, конференцията ще премине под мотото Global trends – CEE the difference, а сред темите в програмата са социалната трансформация през XXI век и какви промени носи тя на хотелската индустрия, значението на устойчивите инвестиции в хотели в контекста на глобалните климатични промени и променящите се нагласи в туристите, световните тенденции през призмата на регионалните особености на пазара и много други.

Сред лекторите, които ще говорят на конференцията са водещи експерти, инвеститори и директори на хотелски брандове, като Арън Грийнман – изпълнителен вицепрезидент по придобиването и развитието на нови проекти на Interstate Hotels & Resorts, Дейвид Търнбул – международно признат хотелски експерт, инвеститор и технологичен лидер, Ед Нг – основател на международното архитектурно студио AB Concept, Марло Книпенберг – изпълнителен директор на Kerten Hospitality, Филип Халер – вицепрезидент „Бранд маркетинг“ на ексклузивните Rocco Forte Hotels, Райнер Нитка – изпълнителен директор на инвеститора в хотели GBI и над 40 други.

Хотелският форум е партньор на International Hotel Investment & Design Conference за България. При интерес за участие в конференцията, делегатите на Форума ползват специални отстъпки. За повече информация позвънете на тел. 0889 203 606 или изпратете кратко запитване на office@htif.eu