Стартира първата онлайн платформа, насочена към организаторите на събития у нас

(Advertorial) Стартира EventPlus.bg – първата онлайн платформа, която обслужва организаторите на събития в България.EventPlus.BG предоставя на доставчиците място, където да представят своите услуги пред профилирана аудитория, независимо дали става въпрос за ивент центрове, конферентни или заседателни зали, доставчици на конгресно оборудване, компании за кетъринг или организатори на събития. Бързо и лесно, само с няколко клика, потребителите, на които предстои организиране на събитие, имат възможност да открият търсената информация по различни критерии, като местоположение и категория.

Секцията Ивент център е мястото, където всеки хотелски комплекс или събитиен център има възможност в синтезиран вид да представи ключови факти, важни за организаторите на събития – брой, капацитет и възможните конфигурации на конферентните зали, детайли за хотела и заведенията за хранене, стаи, удобства за гостите и др.

В секцията Актуално се публикуват новини, свързани с последните тенденции в бранша.

Участието в платформата е чрез годишен абонамент, а запитванията от потенциални клиенти се получават директно от доставчиците.