Собственици на фитнес зали, хотелиери, треньори и доставчици ще се срещнат на 21 май, по време на виртуален форум

Дори и след края на извънредното положение несигурността във фитнес индустрията остава. След като бяха принудени два месеца да държат затворени обектите си, собствениците на десетки спортни и фитнес зали у нас са в сложно финансово положение, а все още не е ясно, как ще се отразят на бизнеса новите правила за социална дистанция между трениращите, които се очаква да редуцират, в някои случаи сериозно, броя на хората, които могат едновременно да бъдат в залата.

Въпросителните са много и за да потърсят отговор поне на част от тях, организаторите на Bulgaria Sports & Wellness Show стартират поредица от виртуални конференции, по време на които водещи специалисти ще споделят своите наблюдения и прогнози за бъдещето на бранша в близките месеци.

 

SPORTS & WELLNESS Virtual SHOW
21 май, онлайн

 

Първата от конференциите ще се проведе този четвъртък и ще събере собственици на спортни и фитнес центрове, хотелиери, фитнес и персонални треньори, експерти в областта на спортното и здравословно хранене, фирми-доставчици, както и почитатели на активния и здравословен начин на живот.

Събитието ще протече в две части – сутрешна и следобедна.

От 10:15 ч. сутринта започва разговорът за предизвикателствата пред фитнес индустрията в наши дни, има ли скрити възможности и какви биха могли да бъдат печелившите стратегии.

 

Участници в тази дискусия ще бъдат Татяна Карабоикова – управител на Атама Спортен Клуб и АТАМА Уелнес енд Спа – официален представител на фитнес оборудване Техноджим, Петър Ангелов – председател на Българска асоциация за здраве и фитнес и собственик на фитнес клубове „Атлетик“ и Иван Неделчев – професионален фитнес треньор, преподавател и директор на курсовете по спорт към Нов български университет.

В следобедната сесия, от 17:15 ч., акцентът попада върху тенденциите в здравословното и спортно хранене и как хората с по-активен начин на живот могат да изградят правилно своя хранителен режим.

В тази дискусия, опит, наблюдения и препоръки ще споделят Надя Петрова – нутриционист, автор на книги за храненето и д-р Райна Стоянова – диетолог и консултант по здравословно и балансирано хранене.

За кого е предназначено събитието:

  • Хотелиери и ресторантьори, чийто хотели разполагат със собствени спа и фитнес центрове и/или които се интересуват от подготовка на здравословни менюта за гостите си.
  • Собственици и управители на фитнес и спортни зали.
  • Собственици и търговски директори на фирми-доставчици, които ще научат, какво могат да очакват като бизнес в тази област в близко бъдеще.
  • Експерти в областта на спортното и здравословно хранене.
  • Фитнес и персонални треньори.
  • Почитатели на активния и здравословен начин на живот.

Достъпът до събитието е с безплатна регистрация:

За сутрешната сесия (фитнес и фитнес индустрия) тук >>

За следобедната сесия (здравословно и спортно хранене) тук >>

 

Повече за темите и участниците може да бъде открито в сайта на събитието.