През тази година, Хотелският инвестиционен форум за трети пореден път ще събере над 200 чуждестранни и български собственици и управители на хотели. Датите са 6-ти и 7-ми юни

На 6-ти и 7-ми юни, за трета поредна година и вече като двудневно събитие, в София ще се проведе Хотелският инвестиционен форум (Hotel & Tourism Investment Forum).

Международната конференция с фокус върху инвестициите в хотели в България и Югоизточна Европа ще събере над 200 собственици и управители на хотели, директори в международни хотелски вериги, инвестиционни фондове, архитекти и строителни компании, както и представители на държавната и общинска администрация, които ще обсъдят най-актуалните теми в бранша, ще направят нови контакти с потенциални клиенти и партньори и ще научат новостите в бранша от чуждестранните и български експерти, които ще се присъединят като лектори през тази година.

 

В тази връзка се обръщаме с въпрос към всички наши читатели, приятели и почитатели, които се занимават професионално с инвестиции и управление на хотели:

Кои са темите, които ви вълнуват професионално и бихте желали да видите включени в програмата на Хотелския инвестиционен форум през тази година?

Две е повече от едно, така че за два дни ще включим по-богато съдържание, ще поканим повече лектори, ще представим и повече от вас – успешните хотелиери на България, по време на Форума.

Програмата на конференцията ще бъде разделена в два основни потока – „Инвестиции в хотели“ и „Управление на хотела“, като ето и някои от темите, които ще бъдат дискутирани:

ИНВЕСТИЦИИ В ХОТЕЛИ

  • Инвестициите в хотели у нас – атрактивни ли са все още и в какъв тип хотели да инвестираме?
  • Архитектура и дизайн на хотела – как да предвидим вкуса на утрешния клиент днес?
  • Договор за управление, франчайз, лизинг, white label – кои стратегии работят най-добре за хотелиерите у нас?
  • Аз, хотелиерът – как да привлечем, обучим и задържим успешните кадри?

УПРАВЛЕНИЕ НА ХОТЕЛА

  • Иновации в туризма – кои са решенията, технологиите и хората, които променят индустрията?
  • Управление на приходите, ценови стратегии и канали за дистрибуция – как бързо да увеличим печалбата на хотела?
  • Дигитален маркетинг – как да постигнем максимална възвръщаемост на инвестициите чрез различните канали и технологии?

 

Ще се радваме да получим от вас – нашите читатели и професионални хотелиери обратна връзка за:

  • Коя тема, според вас, е важна за бранша, но не виждате включена в програмата?
  • Кои (и какви) лектори бихте искали да видите в програмата на Форума?
  • Какви други формати, освен панелните дискусии, бихте желали да включим – speed networking, уъркшопи, демонстрации и дегустации, откриващо парти (коктейл) и др.?

Очакваме вашите коментари и предложения на имейл: office@htif.eu

Авторите на предложенията, които бъдат приети от Хотелския инвестиционен форум, ще бъдат поканени на срещата на програмния съвет на Форума, която ще се проведе в началото на март и ще имат възможност да участват в подготовката на програмата на конференцията.