Предстоят пролетните издания на изложението „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“

18.04.2018, к.к. Златни пясъци, хотел “Интернационал”
26.04.2018, к.к. Слънчев бряг, хотел “РИУ Хелиос Парадайз”

Вече 16 години, форумът „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ доказва своята ефективност като среща стратегически бизнес партньори – производители и търговци от сферата на хранителната индустрия с представители на туристическия бранш. От създаването си, стремейки се да бъде най-добрата платформа за бизнес контакти в навечерието на туристическия сезон, събитието се разраства и развива и добавя нови активности, с цел да отговори на изискванията на изложителите и посетителите.

През 2018 година в летните издания на „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ ще участват:

  • к.к. „Златни пясъци“ – 120+ презентиращи фирми на 102 щанда (към 25 март), над 400 търговски марки, над 4 000 артикула; 49 фирми ще готвят в кухнята на хотела и ще представят изделията си за дегустация на място;
  • к.к. „Слънчев бряг“ – 140+ презентиращи фирми на 125 щанда (към 25 март), над 450 търговски марки, над 4 500 артикула. 58 фирми ще готвят в кухнята на хотела и ще представят изделията си за дегустация на място.

Нови акценти през 2018-та

Защо форумът „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия” е успешен вече 16 години?

ФОКУС
Независимо от нарастването на мащаба през годините, форумът запазва своя фокус и тясна специализация в областта на туристическото хранене и съпътстващите услуги.

ОТГОВОРНОСТ
В мисията и реализацията на събитието водещ критерий е отговорността по отношение ефективността от срещата между изложители и посетители – непрекъснато актуализиране на бази данни, персонални покани към посетителите на изложението – представители на туристическия бранш, вярна и обективна информация по отношение потенциала на събитието като маркетингов инструмент.

ЦИФРИ И ФАКТИ