Ново онлайн издание за хотелиери стартира Хотелският инвестиционен форум

Като организатори на Хотелския инвестиционен форум, ние ежедневно комуникираме със собственици и управители на хотели, хостели, къщи за гости, апарт хотели и други места за настаняване. В хода на тези разговори някак логично стигнахме до извода, че у нас има място за професионално издание, което да се прави от и за хотелиери. Платформа, чрез която те да могат да коментират, обсъждат и дори спорят по важни за бранша теми, както и да се консолидират около общи идеи и инициативи.Сайтът
Днес имаме удоволствието да ви представим Hotel & Restaurant Week – новото професионално ориентирано онлайн издание за българския хотелиер и ресторантьор. Всяка седмица, в него ще публикуваме новини, статии и интервюта с теми, като:
–    Как да бъдеш успешен хотелиер в България?
–    Кои са най-новите тенденции в хотелския мениджмънт и маркетинг?
–    Маркетинг на дестинацията – успешни примери и ноу-хау
–    Инвестициите в хотели – кой, кога, къде, какво ще строи и придобива?
–    Устойчиво строителство и устойчиво управление на хотела – „зелената вълна” е вече тук и по всичко личи, че все повече ще се разраства. А вие готови ли сте за нея?
–     Закони и институции за туризма у нас – кое работи и кое не?
–    Хотелски и ресторантски маркетинг – как да привличаме клиенти чрез различните канали за дистрибуция?
–    Възможности и предизвикателства пред бизнеса на хотелиера у нас – нови технологии, концесии, Airbnb, ОТА, low-cost превозвачи и др.
–    Колонка на хотелиера – мнения, идеи и инициативи от хотелиери – за хотелиери.
–    Много други.

…и ежеседмичния нюзлетър
Веднъж седмично ние ще правим обзор на новините, статиите и интервютата, които са били публикувани в HoReWeek.com през седмицата и ще ви изпращаме този обзор по имейла, като електронен бюлетин. Ако желаете да сте в течение на всичко ново и важно за бранша, уверете се, че сте се абонирали за бюлетина на Hotel & Restaurant Week.

Ако имате идеи, въпроси или коментари, свързани с Hotel & Restaurant Week, ще се радваме да ги получим на имейл office@horeweek.com