Международни директори във веригите „Marriott” и „Hyatt” идват за Хотелския инвестиционен форум през юни


Силвия Ловрета – директор „Развитие“ за Югоизточна Европа в Marriott International и Такуя Аояма – вицепрезидент „Придобиване и развитие“за Русия и Централна и Източна Европа в Hyatt International ще се включат като лектори в тазгодишния Хотелски инвестиционен форум, който ще се проведе на 6-ти и 7-ми юни в София.

Над 10 професионални теми са включени в двудневната програма на Форума, който ще премине под мотото „Toward Sustainable Growth”“. Някои от темите са:

Инвестициите в хотели у нас – атрактивни ли са все още и в какъв тип хотели да инвестираме?

Архитектура и дизайн на хотела – как да предвидим вкуса на утрешния клиент днес?

Управление на приходите на хотела: как да постигнем максимума от различните канали, плтформи и възможности?

Иновации и иноватори в туризма – кои компании, технологии и решения променят индустрията (и как да се възползваме от тях)?

Силвия Ловрета – директор „Развитие“ за Югоизточна Европа в Marriott International
Силвия Ловрета отговаря за развитието на портфолиото търговски марки и хотели на Marriott International в региона на Югоизточна Европа. Преди да се присъедини към компанията, в качеството си на управляващ партньор в Horwath HTL, Силвия е консултирала редица утвърдени туристически компании с интереси към регионите на Югоизточна Европа, Близкия Изток и Африка. Тя притежава магистърска степен по икономика на туризма от университета „Бокони“ в Милано и е член на Cornell Hotel Society.

Marriott International притежава, управлява или предоставя франчайз на 6000 имота в 122 страни по света. Към наличните 1,2 млн. стаи в близките години предстои да бъдат добавени още 195 хиляди, които в момента са в процес на строителство. Сред брандовете на компанията са JW Marriott, Ritz-Carlton, St. Regis, Bulgari Hotels & Resorts, Edition Hotels, The Luxury Collection, W Hotels, Delta Hotels, Marriott, Sheraton, Autograph Collection, Design Hotels, Le Méridien, Courtyard by Marriott, Moxy Hotels и много други.

Такуя Аояма – вицепрезидент „Придобиване и развитие“за Русия и Централна и Източна Европа в Hyatt International
Преди да се присъедини към Hyatt Hotels през 2008 г., Такуя Аояма заема различни позиции, включително като помощник вицепрезидент „Придобиване и развитие“ за Япония, Корея и Микронезия в Starwood Hotels & Resorts. Преди това е работил в Saison Group, Bass Hotels & Resorts, Holiday Inn Worldwide и Andersen. Той има магистърска степен по международни отношения от Колумбийския университет.

Базираната в Чикаго хотелска верига Hyatt Hotels притежава портфолио от 14 бранда и 700 хотела в 50 страни (към декември 2017 г.). Сред марките, чрез които Hyatt управлява, притежава, отдава на франчайз или предоставя услуги на хотели са Park Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Andaz®, Hyatt Centric®, The Unbound Collection by Hyatt®, Hyatt Place®, Hyatt House®, Hyatt Ziva™, Hyatt Zilara™, Hyatt Residence Club® и exhale®.

Хотелският инвестиционен форум (Hotel & Tourism Investment Forum) е международна конференция за туризъм и инвестиции в хотели, която през 2018 г. ще има своето трето издание в София. Очаква се, на 6-ти и 7-ми юни, конференцията да събере над 250 собственици и управители на хотели, туроператори, директори в международни туристически и консултантски компании, архитекти, строителни фирми, както и представители на държавната и общинска администрация, които ще се съберат, за да създадат нови контакти с потенциални партньори.

Водещи чуждестранни и български експерти в туризма ще споделят своите наблюдения за най-актуалните тенденции и възможности в бранша. Интерактивните дискусии ще бъдат добра възможност за обмяна на опит. Ще бъдат представени нови технологии и решения, чрез които се оптимизират разходите и се повишават приходите на хотела.

Очаквайте скоро повече информация и за другите лектори на събитието…