Ледена пързалка с размери на хокейно поле отвори врати за гостите на СОК „Камчия“


В спортен комплекс „Камчия“ – част от СОК “Камчия” отвори врати ледена пързалка с размерите на оригинално хокейно поле – 60 х 30 метра. пързалката е изградена в многофункционалната спортна зала на комплекса и ще работи до края на януари 2018 г.

На разположение на посетителите на пързалката ще бъдат инструктори, 200 чифта кънки, постоянна температура от 20 градуса. Предвидени са групови и семейни билети.

От комплекса съобщават, че през изминалите години над 10000 души са посетили ледената атракция. Сред останалите атракции в СОК „Камчия“ са авиокосмически център с планетариум и космическа капсула – аналог на кораба „СОЮЗ – ТМА“. В цифровия планетариум е налична 3D колекция от филми, заснети от Обществото за сферично кино. Музеят на уникалните кристали, който съхранява красива колекция от български кристали и минерали.За почитателите на спорта, на разположение са 50-метров олимпийски басейн, модерни фитнес зали и сауни, а така зала за боулинг. Медицински център „Здравец“ предлага различни СПА процедури, сред които масажи за тонус, вана с ароматни масла, тангентор и др.

През празничните вечери от 27-ми декември до 10-ти януари на сцените на „Камчия“ ще се провеждат концерти на участниците в международната творческа среща „Заедно в 21 век“ – зимна приказка в „Камчия“. Сред изпълнителите ще бъдат певци, музиканти, хорове, поети, писатели, композитори от различни страни и националности и от всички възрасти. По време на това събитие гостите ще представят националните си традиции и обичаи, ще проведат мастър класове и ще посрещнат 2018 година няколко пъти – според часовата зона на страната, от която идват.


Откривате нов хотел или ресторант? Предстои ви да стартирате строителство или реконструкция? Включвате към предложенията на хотела интересна нова атракция или услуга? Изпратете ни информация на magazine@htif.eu и ние ще отразим новината.