Инвеститори и мениджъри на хотели се събират в Пловдив за Hospitality Circle 2023

На 14 юни в хотел DoubleTree By Hilton Plovdiv Center ще се проведе първото издание на Hospitality Circle – ново професионално събитие от организаторите на Хотелския форум и Българска асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (ВАНЕ).

По време на събитието, участниците – инвеститори и мениджъри на хотели, ще направят преглед на бизнеса към средата на годината, ще обсъдят и потърсят решения на по-сериозните предизвикателства, ще идентифицират нови възможности, ще се запознаят с колеги и потенциални партньори.

Програмата на Hospitality Circle 2023 ще покрие актуални теми, сред които:

  • Хотелският бизнес в средата на 2023: Заетост, цени, рентабилност, по-сериозни предизвикателства, къде са нишите? (закрита работна дискусия за членове и кандидат-членове на BAHE)
  • Локация, концепция, дизайн: каква е формулата за успеха на инвестициите в хотели днес?
  • Ще се задълбочи ли кризата с персонала в хотелите и какви са решенията за привличане и мотивиране на качествени кадри?
  • Дигитален маркетинг и управление на онлайн репутацията на хотела: какво ново през 2023?
  • Дестинация “Пловдив”: събития и MICE туризъм, културен туризъм, гурме и вино – къде са възможностите за ръст?

Сред лекторите на събитието ще бъдат както опитни хотелиери, така и гостуващи експерти, свързани с туризма, които ще дадат един по-широк ъгъл към разглежданите теми.

Кафе паузите между дискусиите, вечерното парти за участниците – pLOVEdiv Vibes, както и още едно неформално събитие (за което ще бъдат информирани регистрираните участници), ще допълнят приятната атмосфера от деня и ще създадат добри възможности за нетуъркинг между колеги и потенциални партньори.

Благодарение на спонсорите на събитието, сред които Eurodesign Systems, Генев – Т.С. и TouchMenu, за мениджъри и собственици на хотели е осигурена безплатна регистрация на Hospitality Circle 2023.