InfoSign – достъпната cloud-базирана digital signage система за бизнеса на хотелиера

(Advertorial) За всяка търговска среда, която трябва да комуникира с клиенти, но и да продава, е нужно убедително решение. Днес, Евродизайн БГ предоставя такова – InfoSign.

InfoSign е специално разработена система за digital signage, която помага на хотелиера да повиши разпознаваемостта на неговия бранд. InfoSign е не просто екран, на който се излъчват най-актуалните новини. Той е разширение на уебсайта, електронен консиерж, допълнителен персонал, който винаги добавя стойност към преживяването на клиентите на хотела.

Защо digital signage?
Експертно създадената печатна брошура и умното й разположение могат да бъдат част от ефективна маркетингова кампания, но обхватът и силата, с която дигиталната реклама въздейства значително усилват и разширяват този ефект. Чрез digital signage хотелиерът получава:

Възстановяване на инвестицията
Разходите, спестени от намаляването на печатните брошури, се допълват от възможностите за възвръщаемост на инвестициите, осигурени от InfoSign системата за digital signage. Например, можете да генерирате приходи от рекламата на своя бизнес, а защо не и да рекламирате външни услуги срещу заплащане.

Спестявате пари
Първоначалната инвестиция в оборудване за digital signage вероятно ще бъде значително по-скъпа от инвестиция за рекламни печатни материали. След закупуване на оборудването, обаче, съдържанието може да бъде променяно или освежавано с едно натискане на бутон – не са необходими допълнителни разходи за материали, предпечат или печат.

Лесно управление и гъвкавост
Съдържанието може да се управлява отдалечено от централно място и да се актуализира динамично. Способността да се показва информация с едно натискане на бутон и това, че тя може да бъде променена мигновено ви дава гъвкавост и ви прави независимо във всяка извънредна ситуация.

Повече информация и по-добро съдържание
Съдържанието може да бъде насрочено за ден, час или дори минута и да е съобразено с различните нужди на вашите клиенти. Иначе казано, InfoSign позволява разпространението на безкрайно по-голямо количество информация – без допълнителни разходи. Известно е, че мултимедийното съдържание е по-динамично, привличащо повече внимание и е много по-вероятно да повлияе на аудиторията и да я подтикне към импулсивни покупки. Дигиталната реклама е по-ефективната и мощна форма за разпространение на информация.

Защо да не направите от телевизорите в общите площи – лобита, ресторанти, рецепция, конферентни зали и т.н., нещо повече от обикновени телевизионни екрани – да ги направите своя собствена медия?