„Идеалната хотелска баня“ ще търсят организаторите и журито на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“

Стартира процедурата по приемане на проекти за конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“. 14-то издание на конкурса ще бъде с тема „Идеалната хотелска баня“.
Днес гостите на хотелите имат особено високи изисквания по отношение на баните в тях. Банята трябва да бъде едновременно стилна, да позволява бързо и лесно почистване, да е функционална и с дълъг експлоатационен живот. Важна характеристика е също ергономичният дизайн, съчетан с функции за пестене на вода и енергия, което води до намаляване на оперативните разходи.За инвеститорите, на които предстои строителство или реконструкция на 4- или 5-звезден ваканционен или безнес хотел, от Ideal Standard са подготвили изненада – възможност да прегледат проектите, подадени за конкурса, да изберат такъв, който най-много им допада като визия и функционалност, а компанията да го откупи от авторите му и да го предостави на хотелиера.

Хотелиери, които са харесали проект сред претендентите, ще бъдат поканени на тържествената церемония по връчване на наградите на 16-ти март 2018 г., където ще имат възможност официално да обявят своя фаворит и да бъдат представени на аудиторията в залата.

Участниците в конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ подават проекти до 7-ми февруари 2018 година в две категории – „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“.

Проектите могат да бъдат разгледание след 21-ви февруари 2018 г. на официалния сайт на конкурса www.thebathroom.bg