Над 400 делегати събра на 29 и 30 май Хотелския форум в НДК (фото галерия)

Над 400 делегати участваха в четвъртия Хотелски форум, който се проведе на 29 и 30 май в НДК. В динамичната и наситена програма се включиха над 40 международни и български лектори, които запознаха собственици и мениджъри на хотели и хотелски групи с последните тенденции управлението и маркетинга на хотела, инвестиционната среда, управлението на персонала, маркетинга на дестинацията и много други.

За първи път през тази година, Форумът посрещна двама професори от най-реномирания хотелиерски университет в света – Ecole hôtelière de Lausanne (Швейцария), които споделиха практически казуси и ноу-хау при стратегическия мениджмънт и управлението на приходите на хотела.

По време на конференцията, организаторите обявиха 100-те най-харесвани от гостите си хотели в България – класация, изготвена съвместно с международния лидер в оценката на онлайн репутацията ReviewPro.

Новост на Форума беше допитването сред участниците за най-важните проблеми и предизвикателства в бранша, което предстои да бъде публикувано под формата на „Бяла книга на българския туризъм“.

През 2019 г., спонсори на Хотелския форум бяха Ideal Standard, TED Bed, Assa Abloy, Volkswagen, Българското конгресно бюро и Гранд Хотел София. Стратегически партньор на събитието беше Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели, а основен медиен партньор – Hotel & Restaurant Week.

Потопете се в атмосферата на Хотелския форум чрез фото галерията по-долу:

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail”]