Водещи световни вериги и инвеститори пристигат на 8-и юни в София за втория Хотелски инвестиционен форум

Директори по развитието на водещи световни вериги пристигат в София на 8 юни за втория Хотелски инвестиционен форум (Hotel & Tourism Investment Forum), който ще се проведе в хотел „Holiday Inn”. Сред тях са Дарън Бланчард – старши директор „Бизнес развитие” за Русия, Балканите и Балтика в Rezidor Hotel Group, Адела Кристеа – директор „Развитие” за Централна и Източна Европа в Hilton Worldwide, Франк Реул – регионален мениджър за Югоизточна Европа в AccorHotels, Такуя Аояма – вицепрезидент „Недвижими имоти и развитие” за Русия, Балканите и Северна Европа в Hyatt International и Гевин Фоул – президент на Swiss-Belhotel.Сред българските лектори ще участват инвеститори и професионалисти, като Красимир Гергов – председател на Националния борд по туризъм и Българската голф асоциация; Жулиета Серафимова – генерален директор на Гранд Хотел София, Сентръл Парк Хотел
София и Суит Хотел София, Лъчезар Тодоров – управител на Тера Тур Сервиз (инвеститор в редица хотели, включително в строящия се хотел „Хаят” в София),  и много други.

По време на конференцията, над 200 собственици и мениджъри на хотели ще обсъдят теми, свързани с хотелските инвестиции и какви са най-важните тенденции при тях, кои фактори правят един хотел успешен, как да привлечем повече туристи и откъде, ще повлияе ли Brexit на туристическия поток от Великобритания към България, дали е по-добре хотелът ни да бъде част от международна верига или да остане независим и много други.

За втора година, Форумът ще връчи грамоти на най-добрите хотели в България, класирани според рейтингите и оценките, дадени от техните гости в международни платформи за резервации, като Booking.com и Tripadvisor.

Новост в Хотелски инвестиционен форум е, че през тази година като институционален партньор на събитието се присъединява Националният борд по туризъм – организация, която обединява инвеститорите и собствениците на около 25% от категоризираната хотелска база в България. Нещо повече – след четиригодишно прекъсване, НБТ реши да проведе своя четвърти конгрес съвместно с Форума – на 7-и юни, отново в х-л „Holliday Inn”. Така, на 7-и и 8-и юни, хотелиерите в България ще имат своята Голяма среща – два дни интензивна програма с дискусии, презентации и интервюта на сцената с международни и български лектори.

Хотелският инвестиционен форум се организира със съдействието на Британско-българската бизнес асоциация и Българският съвет за устойчиво развитие и подкрепата на ТЕД БЕД и Ideal Standard.

—————————————-

Собствениците и управители на хотели, както и туроператори, пътнически агенти и представители на общините ползват специални условия за регистрация. За да получите бланка със специалните условия ни изпратете Вашите данни оттук , свържете се с нас на тел. 0888 436 403 или ни изпратете имейл със subject hotel registration на office@htif.eu.