Хотелската верига Rosslyn въвежда мобилен достъп до хотелските стаи

Трите хотела от веригата Rosslyn Hotels Group – софийските „Рослин Сентрал Парк“ и „Тракия“, както и „Димят“ във Варна, са първите хотели в България, въвеждащи мобилен достъп от началото на 2020г, заедно с Assa Abloy Hospitality.

Мобилните технологии променят хотелската индустрия и създават удобство и възможност за персонализирано изживяване на гостите. Благодарение на технологията за мобилен достъп, гостите ще могат бързо и сигурно да отключват хотелските си стаи със смартфона си – посредством Bluetooth, вместо с традиционните ключ карти.

Чрез мобилното приложение на Assa Abloy, гостите на Rosslyn Hotels ще могат да се регистрират, преди да са пристигнали в хотела, да получат информация за номера на стаята си и мобилен ключ на смарт устройството си. Успоредно с това, приложението дава възможност за анонимност, персонализирано изживяване, сигурност, възможност за бърза регистрация и освобождаване на стаята.

За Rosslyn Hotels Group, клиентската удовлетвореност и преживяване са основен приоритет, затова въвеждат технологията с идея да предложат допълнителна сигурност и удобство за гостите си.

Реализиран в допълнение към електронните хотелски брави VingCard RFID, мобилният достъп на Assa Abloy позволява на Rosslyn Hotels Group да подобри максимално сигурността, обслужването и удобството за гостите , преди те дори да пристигнат в хотела. Това се постига чрез използване на защитената технология на Assa Abloy Seos – решение, което работи за криптиране на чувствителни данни с помощта на най-новите протоколи в индустрията. Чрез използването на VingCard RFID брави, Rosslyn Hotels Group придобива допълнителни функции за сигурност с модерната технология за криптиране, за да се предпази от най-новите заплахи за клониране на ключ картите.