Евродизайн БГ и предпочитаната от хотелиерите мултимедийна система Infostar

(Advertorial) Лидер на българския пазар и предпочитано решение от много чуждестранни хотели и вериги, системата за интерактивна телевизия InfoStar значително превъзхожда останалите по функционалност, цена-качество, 24/7 поддръжка и напълно интегрирана с най-използваните хотелски резервационни системи в България като Oracle Hospitality и Clock HS.

Мултимедийната и интерактивно-информационна система остава жизненоважен инструмент за комуникация и директен маркетинг в хотелския бранш. Индивидуализираната спрямо конкретния хотел система InfoStar предоставя ефективен и достъпен начин за комуникация с вашите гости. Системата е пригодена и бързо приспособима да отговаря на различни нужди – от малки бутикови хотели до световни вериги. Привлечете вниманието със системата InfoStar и комуникирайте с гостите си чрез персонализиран канал за информация в стаята – чудесен начин да популяризирате хотелски продукти, услуги или съоръжения, които генерират допълнителни приходи за вас.

Много от хотелиерите правят първата стъпка към интерактивна система, без дори да подозират за това, купувайки хотелски умни телевизори. Разполагайки с такива крайни устройства, инсталацията на InfoStar е повече от лесна. Тя може да се направи в напълно работещ хотел, с вече монтирани умни телевизори. Евродизайн предлага InfoStar интерактивна IPTV система, работеща както на Samsung умни хотелски телевизори, така и на LG.

Гостите очакват богато телевизионно преживяване, но също така искат това преживяване да бъде лесно достъпно и лесно управляемо. InfoStar – интерактивната IPTV система на Евродизайн БГ, е решението, което търсите. Единственото нещо, което вашите гости трябва да направят е да се настанят удобно и да се потопят в изобилието от услуги и функционалности, използвайки специално разработеното универсално дистанционно управление с интуитивни бързи бутони и неподражаем дизайн на австрийският гигант Ruwido – партньор на Евродизайн БГ.

Някои от хотелите, с монтирана система за интерактивна телевизия InfoStar:

InterContinental Hotel Sofia
InfoStar интерактивна IPTV система работеща на SAMSUNG Hotel SMART TV

 

ROBINSON Club Noonu Maldives
InfoStar интерактивна IPTV система със SetTopBox решение

 

Hotel King Maron, Greece
InfoStar интерактивна IPTV система работеща на SAMSUNG Hotel SMART TV

 

Hot Springs Medical & SPA Hotel
InfoStar интерактивна IPTV система със SetTopBox решение

 

Hotel Envoy, Belgrade
InfoStar интерактивна IPTV система работеща на LG Pro:Centric SMART TV

 

Pullman Ciawi Vimala Hills, Indonesia
InfoStar интерактивна IPTV система работеща на LG Pro:Centric SMART TV