СПА хотели и курорти ще представят удобствата, които предлагат на любителите на здравословния начин на живот по време на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020

На 13, 14 и 15 март 2020 г., в Интер Експо Център София, ще се проведе Bulgaria Sports & Wellness Show – най-голямото изложение и фестивал на спорта и активния начин на живот у нас.

В рамките на изложението, организаторите обособяват „СПА и уелнес“ зона, в която ще бъдат представени спа хотели, спортни и уелнес центрове и въобще бизнеси, които осигуряват услуги, свързани със здравословния начин на живот. За всички тях са осигурени специални условия за участие.

Новият хотел “Maritim Paradise Blue” в курорта Албена

Семинарът на BSWS 2020
RE:ACTIVE е откритият семинар на Bulgaria Sports & Wellness Show 2020. В него ще се включат над 40 лектора и посланици на събитието – световни и европейски шампиони, експерти в храненето и рехабилитацията, специалисти по дигитален маркетинг, журналисти и спортни инфлуенсъри.

На сцената в залата, посетителите на Bulgaria Sports & Wellness Show – над 7000 професионалисти и любители на спорта и уелнеса, ще видят и чуят вдъхновяващи истории за спортни успехи, ще получат съвети за здравословно хранене и тренировки, ще могат активно да се включат в различни състезания, да задават въпроси на лекторите, да се снимат с любимите си звезди и да избират уелнес дестинации за ваканциите си.

СПА и уелнес зоната на BSWS 2020: кои са следващите дестинации за здравословна почивка?
Пред последните няколко години, една от промените в бизнеса, които хотелиерите по цял свят наблюдават е все по-голямото внимание, което техните клиенти обръщат на здравето и добрата си физическа кондиция. В тази връзка, ето няколко въпроса, чрез които можете да проверите готовността на вашия хотел да посрещне новото поколение гости:

  • Разполага ли вашият хотел с добър фитнес център?
  • Предлагате ли различни СПА процедури, освен класически масаж и задължителната сауна?
  • Предлагате ли антистрес и антиейджинг програми, както и такива за регулиране на теглото?
  • Осъвременихте ли менюто на ресторанта със здравословни храни и такива, доставени от местни производители?
  • Създадохте ли условия, гостите Ви да могат да общуват и да се социализират помежду си в рамките на хотела?

Ако можете да отговорите положително поне на три от по-горните въпроси, то вашият хотел или уелнес център има своето място на BSWS 2020. Като изложители в спа и уелнес зоната на изложението вече потвърдиха участие курорти, хотели и бизнеси, които предлагат оборудване и програми, свързани със здравословния начин на живот.

Част от Millennium Spa § Wellness Center в новия Гранд хотел Милениум София.

За собствениците и мениджъри на хотели, СПА центрове и спортни зали, разрастващата се популярност на уелнеса е не само шанс да „яхнат“ една огромна вълна и да привлекат нов бизнес, но и възможност да затвърдят позициите си на един, в близко бъдеще, силно конкурентен пазар.

Кой ще посети Bulgaria Sports & Wellness Show 2020
Сред посетителите на изложението ще бъдат любители на здравословния начин на живот, спортисти, професионалисти (фитнес и персонални треньори, рехабилитатори и др.), туроператори и туристически агенции, които организират приключенски или уелнес екскурзии и турове, производители и вносители на спортна екипировка и оборудване и други.

Спа центърът на СПА хотел “Хисар”.

Bulgaria Sports & Wellness Show е инициатива на организаторите на Хотелския форум – най-голямата периодична среща на собственици и мениджъри на хотели у нас, която на 3 и 4 юни 2020 г. ще има своето пето издание в зала 3 на НДК.