Естественият скандинавски мъх може да превърне в уникат дори най-семплия обществен или частен интериор

(Адвърториъл) 3Dea Design Studio предлага интересно и красиво интериорно решение за превръщането и на най-семплото вътрешно оформление в незабравим белег на идентичност – стени от естествен скандинавски мъх.

Нестандартен прочит на симбиозата между естествена зеленина и пространство, тук не става дума за познатите растения в саксия.

Много хотели и ресторанти насочват вниманието си към създаването на незабравим комфорт за своите клиенти. Сложна задача, която изисква постигането на баланс във всички компоненти на предлаганата услуга, така, че условията на средата да задоволят нуждите на различните посетители, пристигнали за почивка или по работа.

Това е и една от главните причини все по-често да забелязваме отделяне на специално внимание на естествената растителност като детайл в едно пространство.

3Dea Design Studio представя своя прочит на симбиозата между природа и интериор – стени от естествен скандинавски мъх, устойчиви предложения за „зелена намеса” в публични пространства.

Естественият скандинавски мъх е атрактивно и същевременно практично решение за озеленяване на хотели, ресторанти, фитнес и СПА центрове, частни домове и др. Видът на растението и технологията на създаване на стените позволяват грижате и разходите за поддръжка да са сведени до минимум, което е допълнително улеснение в динамичното управление на обществени зони.

Със своята характерна мекота и възхитителна структура скандинавският мъх оставя усещане за комфорт и връзка с природата във всяко пространство, в което е поставен.

Студио 3Dea създава стени, лога и панели от естествен скандинаски мъх. Изработката на всеки един от тези продукти е процес, който се извършва изцяло на ръка. Всеки стрък се поставя отделно, за да се постигне възможно най-добра плътност на продукта.