10 причини да изберете myPOS за платежно решение във вашия бизнес

(Платена публикация)

Ако управлявате хотел в днешния дигитален свят, не можете да си позволите да пренебрегнете революцията в плащанията, която напълно промени поведението на клиентите в сектора за хотелски услуги и настаняване.

Потребителите използват все по-нови, бързи и сигурни начини да плащат и вашите гости очакват, че вие имате готовност да отговорите на техните изисквания.

В случай че планирате да предприемете тази стъпка и да започнете да приемате картови плащания – на място и дистанционно, разгледайте този списък от 10 причини, които правят платежното решение myPOS правилният избор за вашия хотелски или ресторантски бизнес.

# 1 Без начални и месечни такси
Голяма част от доставчиците на платежни услуги на пазара искат начални и месечни такси и различни изисквания за месечни обороти и т.н..

Едно от най-големите предимства на myPOS е, че не се заплащат годишни или месечни такси за обслужване. Освен еднократното заплащане за ПОС терминал, вие плащате само малка такса за всяка обработена транзакция. С други думи – заплащате когато приемате плащания, а
ако спрете да използвате ПОС терминала или безплатната си myPOS сметка за няколко месеца, няма разходи за вашия бизнес. Не е ли това страхотно (особено за сезонни фирми)?

# 2 Няма дълги формуляри и обвързващи договори
Помните ли дългите опашки в банките? За нас те вече са в миналото, защото myPOS предлага лесен и 100% онлайн процес на регистрация.

Не е необходимо да посещавате офис, за да получите ПОС терминал. Всичко, което трябва да направите, е просто да изберете предпочитаното ПОС устройство от онлайн магазина на myPOS и след това да преминете през онлайн регистрацията на нашия уебсайт.

myPOS доставя вашия ПОС терминал направо до вратата ви и можете да започнете да приемате плащания с карти и мобилни устройства по-рано, отколкото сте очаквали.

# 3 БЕЗПЛАТНА онлайн сметка и незабавно постъпление на всички приети плащания
Обикновено приемането на плащане с карта отнема от 3 до 5 работни дни за заверка на средствата по банковата сметка на търговеца. Което от своя страна е причина за доста малки бизнеси – хотели, ресторанти и др., да не приемат електронни плащания, тъй като забавя достъпа им до кеш.

С myPOS приетите плащания незабавно пристигат във вашата myPOS сметка. Това означава, че веднага щом плащането бъде прието, средствата са на ваше разположение – да се разплащате с доставчици, агенти, партньори или да покривате неочаквани разходи.

# 4 Приемане на най-популярните кредитни и дебитни карти
ПОС терминалите на myPOS приемат плащания с дебитни и кредитни карти, издадени от водещите картови оператори VISA, Mastercard, Maestro, JCB, Union Pay, Bancontact и American Express. Освен тези карти, myPOS приема и някои от най-популярните платежни методи в Европа – картите на Bancontact от Белгия и онлайн плащания с iDEAL от Холандия.

Сигурно не е изненада , че можете лесно да приемате мобилни плащания с Apple Pay и Samsung Pay.

Независимо дали вашите гости искат да плащат с карта, със смартфон или друго безконтактно устройство, ще можете да отговорите на техните очаквания и да предложите удобно и приятно изживяване на клиентите.

# 5 Услуги за приемане на онлайн плащания
В последните години онлайн плащанията за резервации надвишават в пъти броя на получените плащания на място. Следователно онлайн дистрибуцията генерира най-голяма печалба, а онлайн плащанията са решаващ фактор за успеха в хотелиерския бизнес.

Клиентите на myPOS получават безплатен достъп до цял набор от онлайн услуги – модул за приемане на плащания в ecommerce уебсайтове, платежни линкове и бутони, искане за плащане. Те ви позволяват да приемате плащания на уебсайтове, страниците си в социалните медии или дори чрез изпращане на имейл или SMS до вашите гости.

Освен всичко изброено, онлайн функциите на myPOS са сигурни, лесни за използване и безплатни във всеки myPOS профил. Не е необходимо да подписвате допълнителни договори и да плащате такси за инсталиране или поддръжка на услугата.

# 6 Лесни и сигурни MO/TO плащания
Добре известен факт е, че плащанията без наличието на карта – МО/ТО плащания – са често срещани в хотелския бизнес. Ето защо ние проектирахме Виртуален терминал, който превръща всеки компютър, таблет или мобилен телефон в мощно средство за обработка на транзакции без карти. Без значение къде се намирате, вие или вашите гости, ще можете да приемате резервации и плащания от тях бързо и безпроблемно.

В допълнение към Виртуалния терминал, можете също да обработвате MO/TO плащания и през своя ПОС терминал.

# 7 Сметки в различни валути
Когато отворите онлайн профил в myPOS, получавате възможност да създадете сметки в 10 различни валути (EUR, GBP, USD, CHF, JPY, RON, PLN, BGN, CZK, HRK). Забравете за прекомерните такси за обмяна на валута или за откриване на нова сметка в банката – просто влезте в myPOS и създайте толкова сметки, колкото са ви нужни.

# 8 Мобилно приложение за Android и iOS
Мобилното приложение myPOS е интуитивно, лесно за използване и ви дава възможност да управлявате хотелския или ресторантския си бизнес отвсякъде. Можете да следите всички платежни операции, сметките и терминалите си, да правите вътрешни или банкови преводи, да управлявате бизнес дебитната си карта от myPOS и други.

# 9 Услуги за генериране на допълнителни приходи
Не би ли било добре да предложите на клиентите си допълнителни услуги, които биха ги улеснили и направили престоя им във вашия хотел или вашето заведение по-приятен?

С myPOS можете да им предложите Услуга за презареждане на предплатен ваучер към мобилни оператори в повече от 140 държави – директно от своя мобилен ПОС терминал.

А за да изградите лоялност към бизнеса и марката си, можете да продадете своите продукти и услуги под формата на персонализирани ваучери – myPOS GiftCards – които можете да поръчате от myPOS профила си и заредите от своето ПОС устройство.

# 10 Клиентско обслужване на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата
myPOS вече обслужва над 70 000 клиента в десетки европейски държави и ние знаем колко важно за вас е да получите необходимата подкрепа тогава, когато ви е нужна. Нашите експерти говорят на различни езици и знаят всичко за плащанията. Така че бъдете сигурни – дори ако срещнете някакви проблеми, помощта е само на едно телефонно обаждане или имейл разстояние.

И така, предложихме ви 10 добри причини да изберете myPOS за вашия хотелски бизнес.

Ако желаете да научите повече – посетете ни на mypos.bg или в шоурума ни в град София, бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.